fbpx

Motoros ruha tisztítás

 
 
motorosruha-tisztitas-1574x1194-ailyenvoltmotorosruha-tisztitas-1574x1194-ilyenlett

Motoros ruha tisztítás, festés, szagmentesítésA rendszeresen tisztított ruhákat könnyebb új állapotba hozni a tisztítás során, mint az elhanyagolt, koszos ruházatot.
Egy jól karbantartott, tiszta motoros ruha valóban képes a port, vizet taszítani, kellemes belebújni, nincs áporodott szaga, és zsíros tapintása.
Hogy ez a tisztasági szint fenntartható legyen, cégünk ruhatisztító részlege vállalja motoros ruhák tisztítását, karbantartását.
Hozza be elkoszolódott motoros ruházatát szalonunkba, és pár nap múlva ismét élvezheti ruházata tisztaságát, perfekt megjelenését.
motorosruha-tisztitas-ikon

Tisztítás


A motoros ruha, dzseki mosása nem olyan egyszerű, mint egy sport ruhaé. Nem lehet egy egyszerű mosogépbe való bedobással letudni a tisztítását. A közúti szennyeződést, olajat, fékport, bogarakat, madárürüléket stb. nehéz eltávolítani, főleg, ha rászárad. Sajnos a folyamatosan lerakodó kosz, károsíthatja a ruhát. Ne hanyagolja el, bízza a Ruhaklinikára a tisztítást!
motorosruha-ozonosfertotlenites-ikon

Ózonos fertőtlenítés


Az ózon, más néven "aktivált oxigén" három oxigénatomot tartalmaza.
Az O3 a második legerősebb sterilizálószer a világon.
Ideálís a motoros ruhákban és sisakokban lévő szagok, baktériumok és vírusok elpusztítására.
motorosruha-szagtalanitas-ikon

Szagtalanítás


Semmi sem lehet frusztrálóbb, mint a motoros ruha bélésébe beleivódott izzadság. Sehogy sem tudsz szabadulni a kellemetlen szagtól?
Hozd el a motoros ruhád, dzsekid egy mélytisztításra a Ruhaklinikába!
motorosruha-borfestes

Festés, felújítás


Ha elesett, és motoros ruhája néhol lehorzsolódott, sok esetben a tisztítás, impregnálás is segít. Van azonban, hogy olyan mértékű a sérülés, ami már csak festéssel, esetleg a sérült elem kibontásával, cseréjével javítható. Ha sokáig nem volt a ruházat tisztítva, a fakuláson, elszíneződésen is gyakran már csak a festés segít.
 
 

Tekintse meg referencia munkáink: 
[smartslider3 slider="2"]