fbpx

Bőrruházat javítás

Bőrruházat minőségi javítása
Ruhaklinika a Blahánál!


Bőrkabát, dzseki, nadrág – bőrvarrás, szakadásjavítás, cipzárcsere, béléscsere.


Talán a bőrruházat esetében a legkifizetődőbb opció a javítás, hiszen ezek többnyire értékes, és tartós ruhadarabok, így egy kicserélt cipzár, bélés, vagy egyéb javíttatás árának még bőven van ideje megtérülni, és nagyságrendekkel kisebb tétel, mintha a probléma miatt
Pl. új bőrkabátot, bőrdzsekit kellett volna venni.

kész-ilyen-volt-háborús-bőrdzseki-farajkész-ilyen-lett-háborús-bőrdzseki-faraj

Bőr motoros ruha javítása:


Egyre több sérült motoros ruhát hoznak hozzánk, ahol a sérült elemeket cseréljük, pótoljuk, majd újrafestjük.
Protektort cserélünk, cseréljük a ruha bélését, de javítunk is motoros ruha bélést. Javítjuk a cipzárakat, patentokat, mandzsettát, varratokat, és bármi egyéb problémát, ami motoros ruha kapcsán felmerülhet.
Ha tehát balesetet szenvedett, és rongyokban a bőr motoros felszerelése, ne dobja ki!
Hozza el hozzánk, kérjen tőlünk árajánlatot, egészen biztos jobban jár a javíttatással, mintha új motoros ruhát venne!

Bőrruházat javítás:


Mindennemű bőrruházati termék – bőrkabát, bőrruha, bőrdzseki, bőrnadrág, bőr motoros ruha, stb. javítását, felújítását vállaljuk, bőrvarró, ruhajavító szakembereink a legbonyolultabb feladatokat is rutinnal végzik. Megjavítjuk az elszakadt, kikopott részeket, ha pedig látható helyen van a szakadás, rátétvarrással, úgynevezett applikációval díszítjük, ami a szakadást elfedi, és olyan egyedi díszítést ad az adott bőrterméknek, mintha eredetileag így tervezték volna.


Bőrruházat javítás – általános szolgáltatások:


Bőrvarrás, szakadásjavítás, varratok, akasztó, és gombok megerősítése, visszavarrása, pótlása. Igen gyakori a bélésjavítás, béléscsere, passzé, és mandzsetta csere, patentozás, patentpótlás, ringlizés, kiszakadt ringli pótlása, cipzárjavítás, cipzárcsere, könyökfoltozás, nadrág térdfoltozás. Bőrből készült övek bújtatógyűrűinek szakadását, lukasztását, bőrnyakkendők varratainak megerősítését, de egyéb bőrtermékek javítását is vállaljuk. Bőrcsizma, bőrmappa, pénztárca, kézitáska javításával is foglalkozunk.
 

Tekintse meg bőr ruházat javítással kapcsolatos munkáinkat: