fbpx

Irha, szőrme, műszőrme ruházat tisztítás

 

Minőségi ruhatisztítás, vegytisztítás – Ruhaklinika a Blahánál! Komplex ruhatisztítás szolgáltatás - vegytisztítás, folttisztítás, szagmentesítés.

Irha, szőrme kabát, bunda tisztítás:


Évtizedek óta foglakozunk ruhatisztítással, azon belül is speciálisan bőr, és szőrme tisztítással. Vállaljuk irha, velúr, szőrme, műszőrme és bőrből készült ruházat tisztítását, és szagmentesítését.
Tisztítószalonunk a legkorszerűbb ruhatisztítási technológiával dolgozik, az átvett ruházatot kíméletes, mégis rendkívül hatékony tisztítóeljárásnak vetjük alá.
Az eredmény sokszor meghökkentő! Még az erősen szennyeződött, foltos, zsíros, koszos irhakabát is tisztítható. Szinte új kabátot, vagy bundát varázsolunk belőle, amit azután ismét évekig hordhat, élvezheti melegét.


Mivel az irha, a szőrme igen tartós ruházat, évtizedekig hordjuk. A hosszú évek alatt a bőr felülete, a kabát vagy a bunda színe kopottá válik, viseltes lesz a látványa.
A kabát, a bunda belső bélésanyaga rossz szagúvá, zsíros tapintásúvá válik, ami időnként ápolásra, tisztításra szorul.
Évente, kétévente, szezonváltáskor érdemes ezeket az értékes ruhadarabokat vegytisztítással felfrissíteni, és úgy eltenni a szekrénybe, hogy mikor újra belebújunk, jó érzéssel tegyük.

Szőrmebunda, irhakabát szagmentesítés:


Egy idő után az kabát, bunda kellemetlen szagúvá válik, tisztítása, szagmentesítése ilyenkor indokolt. Korszerű tisztítási technológiánk, az alkalmazott modern, bőrbarát tisztítóanyagok, és szakértelmünk a garancia arra, hogy a hozzánk tisztításra leadott kabát, bunda tiszta, és friss illatú lesz, ismét kellemes viseletet nyújt.

Kártevőmentesítés, molyirtás:


Az irha, és szőrme termékek elképesztően időállók, nem fog rajtuk az „idő vasfoga”. De még ezeknek a strapabíró daraboknak is van ellenségük, és ez a ruhamoly. A ruhamoly nagy kedvencei a különböző szőrmebundák, irhabundák, melyek egy ilyen molytámadás után sokszor úgy néznek ki, mint a szita. A molyok elképesztő pusztításra képesek, és a hagyományos molyriasztó eszközök, mint a belógatott levendula sem mindig igazi recept, e kártevők távoltartásához. Az igazi megoldás az időnkénti frissítő tisztítás, mert ilyenkor az irha, szőrme, és bőr termékek bélésanyagát a tisztítószer teljesen átjárja, ami olyan illatanyagokat tartalmaz, ami hónapokig elriasztja őket. Egy ilyen alapos vegytisztítás kiirtja az egyéb élősködőket is, azokat az atkákat, amelyeket szabad szemmel nem is látunk.