fbpx

Sí- és snowboard ruházat

 

Sí- és snowboard ruházat teljeskörű felújítása, javítása és méretre alakítása

Alakítás


Sínadrág, sídzseki, síoverál, síruházat, síkesztyű, snowboard ruha, overál, kabát javítás, cipzárcsere, méretre alakítás! Vállaljuk síruhák tisztítását, impregnálását, bármilyen síruha, nadrág, dzseki, overál, snowboard ruha méretre alakítását, igazítását, síkesztyű tisztítását, javítását anyagtípustól, fazontól és márkától függetlenül.

Téli ruházatnál felmerülő problémákat

Az aktív, sportos használatból eredően a varrások sérülhetnek és el is szakadhatnak. Ezeket nem elég egyszerűen újravarrni, hanem szakszerűen vízhatlanítani is kell. A szakszerű javítással az anyag és a varratok újra vízhatlanok lesznek.
Előfordul, hogy a sífelszerelésben a környezet okoz károkat. Kivágja, kilyukasztja az anyagot. Ezeket a problémákat foltozással, vagy az adott szabásminta elem, cseréjével lehet orvosolni.
A gyerekek növekedéséből, a felnőttek alakváltozásaiból; fogyásból, hízásból adódó testi változásokra alakítjuk a kedvenc téli sportruházatát. Átszabást,átalakítást, szűkítést, bővítést és hosszabbítást is vállalunk betoldással.
Leggyakoribb javítási munkáink sídzsekikkel kapcsolatban a teljes és részleges béléscsere, a zsebtasak cseréje, hózáró gumi csere, a cipzárjavítás (kocsi csere, záró szem pótlás) és a cipzárcsere (vízhatlan cipzárral). Sínadrág javítása esetén lehetőség van a béléscserére a nadrág teljes hosszában, hálós bélés cseréje vászon, flanel, polár stb. anyagra, hogy melegebb legyen a nadrág. Ezen kívül végzünk foltozási munkákat és patentozást is. Snowboard nadrágba ülep és térdbetét készítés polifoam anyagból, ami véd a hideg és az ütés ellen. Szakembereink nagy tapasztalattal, hosszú évek óta javítanak síruhákat. Speciális vízhatlanító anyagokkal, a legkorszerűbb varrógépeken dolgozunk. Vállaljuk többek között Armada, Columbia, Patagonia, Quiksilver, Roxy, Spyder, The North Face, Trespass és Under Armour síruhák javítását is. Síruházat tisztítását is vállaljuk!

A leggyakoribb javítási munkáink:


béléscsere, címkepótlás
cipzár javítás, csere, cipzárrövidítés, cipzár csere hócipőben és csizmában is
csat felvarrás, csere, foltozás
gombfelvarrás egy életre,gomb megerősítése,gombcsere, gombpótlás gomblyukjavítás, gomb áthelyezés,gumi behúzás/gumizás
impregnálás
kapocs csere-kapocs felvarrás, karabíner cseréje
kifogyott, kihízott síruhák át- és visszaalakítása
könyök, térd erősítése, öv csere, passzé csere
patentozás, patentpótlás, patent csere
polifoam betétek, rátétek, erősítő foltok készítése
protektor javítás, csere, ringlizés
sí- és snowboardtáskák javítása, cipzár csere
sí- és snowboard ruházat méretre alakítása, javítása
síkesztyű varrat erősítése, méretre alakítás és javítás
síléc és sícipő - taska javitasa, béléscsere, pánt csere
snowboard cipő felsőrész javítása, szakadás javítás, szegés, tépőzár varrás
tisztítás, szagmentesítés
tűzés javítás, varrat erősítés
védőfelszerelés javítás
vízhatlan, speciális vízzáró cipzár cseréje
vízlepergető impregnálás, kímélő mosás, tisztítás
zsebtasak csere

Javítás


Megsérült, kiszakadt a síruha, elromlott az overall csatja, cipzárja?
Megjavítjuk! Tapasztalt kollégáink számára nem jelent problémát a vastag szövetből és bonyolult megoldással elkészített síruhák, overallok javítása, alakítása, felhajtása, szűkítése és szellőző kialakítása sem.

Sí- és snowboard ruha alakítás, javítás, tisztítás


Szeretnéd, ha kényelmes lenne a téli sportruházatod? Szakszerűen az alkatodra, méretére igazítjuk. Kedvenc sí vagy snowboard dzsekid, kabátod, nadrágod elhasználódott, javításra szorul? Megoldjuk és munkánkra garanciát is vállalunk. Cégünk több évtizedes múltra tekint vissza. Az Akácfa utcában a sí és sporturházat szakértő kezekben van. Sízsák, hátizsák és védőfelszerelések javítását is vállaljuk.