fbpx

Ruha átalakítás, átszabás

 

Minőségi ruha átalakítás, átszabás – Ruhaklinika! A ruha fazonjának megváltoztatása – fazon karcsúsítás, fazon átalakítás.

Ruha átalakítás, átszabás:


Mindennemű ruházat – öltöny, szoknya, kosztüm, kabát, motoros ruházat átszabása, átalakítása, fazonfrissítése. Egy megunt szövetkabát máris teljesen másként néz ki extravagáns nagy gombokkal, és az egyszínű fekete dzseki is kaphat élénk színű toldásokat, amitől teljesen más látványt nyújt. Újszerűt, mást.
Egy bőrdzseki átszínezve, a hátán egy hatalmas hímzéssel lényegében új ruhadarabbá válik, az eredeti ár töredékéért.
Teljesen megváltoztatja a ruha stílusát az átfestés, átszínezés, és egy jól eltalált igényesen kidolgozott hímzés is.
De lehet dolgozni szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, gyöngyökkel, érdekes formájú bizsukkal, anyagvágatokkal, illetve magát a blúz anyagát érdekessé lehet tenni különböző kivágásokkal, párhuzamos vonalú vágásokkal - extra fazonokra szabás – főként blúzok esetében.


Már több menüpontban érintettük a ruha átalakítás témáját, mégis úgy gondoltuk, külön menüpontot szánunk e témának.
Sokakban úgy él, hogy a ruha átalakítás abból áll, hogy a ruhát szétbontjuk elemeire, és pl. szoknyából nadrágot varrunk.
Pedig ez csak egy része a ruha átalakításnak, számos olyan praktikát ismerünk, amellyel szétbontás nélkül is a teljesen más stílust, fazont kölcsönözhetünk régi, megunt ruhájának.
A lehetőségek között van a ruha átszínezése, és díszítő applikációk segítségével is feldobhatók a régi ruhadarabok oly mértékben, hogy teljesen újszerű érzése lesz, ha ránéz.
Régi, megunt ruházata megváltozott.