fbpx

Ruhatisztítás

 

Minőségi ruhatisztítás, mosás, vegytisztítás – Ruhaklinika a Blahánál! Komplex ruhatisztítás szolgáltatás - vegytisztítás, folttisztítás, formára vasalás.

Mosás – piperemosás:


Különböző lakástextilek – asztalterítő, ágynemű, ágytakaró, valamint ingek, fehérnemű, és egyéb ruházat mosását vállaljuk. Kis kapacitású gépeken, környezetkímélő mosószerekkel, és foltkezelő adalékanyagokkal dolgozunk, a tisztított ruhákat, tételeket, levasalás és hajtogatás után higiénikus csomagolásban tároljuk, és adjuk át kedves ügyfeleinknek. Piperemosást is vállalunk, ruházati termékek tisztításánál többnyire elkülönítve kezeljük ügyfeleink ruháit.

Bio mosás:

Vegyszermentes ruhatisztítást is vállalunk, amely főleg az allergiásoknak jó hír, hiszen a természetes alapanyagokkal történő ruhatisztítás nem okoz irritációt az arra érzékeny bőrűeknél. A felhasznált tisztító termékek a bio mosás során is garantálják a foltmentességet, a ruha megőrzi tartását és színét.

Folttisztítás, foltkezelés, folteltávolítás:

Vannak olyan makacs szennyeződések, melyeknek házi eltávolításával csak ronthatunk a helyzeten. A rágógumi, a rozsda, a fűfolt, kávé, vörösbor, olajos, zsíros szennyeződések eltávolítása szakértelmet és sokszor speciális folttisztító anyagot, eljárást igényel, ezért ha közel áll szívéhez az adott ruha, jobb, ha a folttisztítást, folteltávolítást szakemberre bízza. A ruha kifényesedése is speciális tisztító eljárást igényel, ezekkel a problémákkal forduljon hozzánk bizalommal, és ruháját tisztán, foltmentesen kapja tőlünk vissza.

Ruhatisztítás


Mindennemű ruházat tisztítása, vegytisztítása, mosása; biomosás, piperemosás, folttisztítás, foltkezelés, folteltávolítás, vasalás, átgőzölés, egyéb ruhatisztítási szolgáltatások. Makacs szennyeződések eltávolítása szennyeződés-specifikus módszerrel, és tisztítószerekkel. Vasalás professzionális berendezésekkel, szakemberekkel. Speciális ruhatisztítási szolgáltatásunk: zakók, blézerek hólyagosodásának eltűntetése, tisztítás okozta kifényesedés eltűntetése, speciális folttisztítás. Komplex tisztítási szolgáltatások magas színvonalon, és minőségben, korrekt áron.

Ruhatisztítás – komplex, teljes körű szolgáltatás

Átvételkor a tisztítandó tételeket gondosan átvizsgáljuk, bejelöljük rajta a foltokat, átnézzük a zsebeket, a bélést, a varratokat. A ruha tisztításán, foltkezelésén, vasalásán túl, ha szükséges, apróbb javításokat is elvégzünk – akasztó, gombok megerősítése, egy felszaladt varrat javítása, fixálása, stb. Kíméletes tisztító eljárással eltávolítjuk még a legmakacsabb foltokat is - rozsda, fűfolt, kávé, tea, ragasztó, zsíros, és olajos szennyeződéseket. A tiszta ruhákat ezután vasalópárnán 3 dimenzióban átgőzöljük, formára vasaljuk, majd részint szelektálva, hajtogatva, részint öltönyvállfán, fóliázva, „szekrénykészen” adjuk át kedves megrendelőinknek.

Vegytisztítás:

Öltöny, kosztüm, nadrág, zakó, bőrruházat, szőrme kabát, és bunda minőségi vegytisztítása. Munkaruházat, egyenruha, fellépő ruha, jelmez, színházi kellék, szmoking, estélyi ruha, esküvői ruha tisztítása kíméletes vegykezelési eljárással. Lakástextilek vegytisztítása – függönyök, bútorhuzatok, falvédők, plédek, gyapjútakarók tisztítása, szagmentesítése.