fbpx

Irha, szőrme, műszőrme ruházat javítás

 

Minőségi ruhajavítás – Ruhaklinika! Kabát, bunda javítás, varrás, stoppolás, foltozás, bélésjavítás, cipzárcsere.

Szőrmebunda, irhakabát, műszőrme ruházat javítás:


Mindennemű irha, szőrme, és műszőrme– kabát, bunda, dzseki, sapka javítását, felújítását vállaljuk. Ruhajavító szakembereink több évtizedes tapasztalattal a legbonyolultabb feladatokat is rutinnal végzik el.
Megjavítjuk az elszakadt részeket, ha pedig látható helyen van a szakadás, rátétvarrással, úgynevezett applikációval díszítjük, ami a szakadást elfedi. Megvarrjuk ahol elszakadt, kicseréljük a bélésanyagot, az elakadt cipzárt, visszavarrjuk a leszakadt akasztót, a gombokat, és megerősítjük a varratokat is. Legyen bármilyen problémája kabátjával, bundájával, igyekszünk magas színvonalon megjavítani.

Szőrmebunda, irhakabát, műszőrme ruházat javítás – általános szolgáltatások:

Bőrvarrás, szakadásjavítás, varratok, akasztó, és gombok megerősítése, visszavarrása, pótlása. Igen gyakori a bélésjavítás, béléscsere, passzé, és mandzsetta csere, ringlizés, cipzárjavítás, cipzárcsere, könyökfoltozás.
Az irha, a szőrme, és műszőrme kabátok bundák hosszú életűek, ezért kifizetődő a javításuk, hiszen javítás után még sokáig hordjuk őket, így bőven megtérül a befektetésünk.
Ha elromlott a cipzár, elszakadt a kabát, vagy a bunda bélése, hozza be szalonunkba, és megjavítjuk, felújítjuk régi kedvencét.

Szőrme kabát javítás


Szőrmekabát javítás, amely által kedvenc ruhánkat újra hordhatjuk: Amiért érdemes nálunk javíttatni, tisztíttatni szőrmekabátját: - A szakadásokat, anyagtöréseket profin ragasztjuk, megvarrjuk vagy folttal, díszítőfolttal eltüntetjük.
- Rossz, elvetemedett cipzárokat kicseréljük magas minőségű cipzárokra.
- A kiszakadt patentokat, gombokat kicseréljük.
- Bélését pótoljuk, kicseréljük.
- Új akasztót, válltömést teszünk bele.
- Gomboláshoz füleket varrunk rá.
- A foltokat, koszt eltávolítjuk a tisztítási folyamat során.
- A kabátot teljesen szagtalanítjuk.
Vállalási határidőnk a bőrkabát minőségi tisztítására és festésére 7-10 nap!