fbpx

Irha, szőrme, műszőrme ruházat alakítás

 

Kabát, bunda méretre alakítás - Ruhaklinika Irhakabát, szőrmebunda, műszőrme kabát karcsúsítása, méretre igazítása.

Kabát, bunda átalakítás:


Régi ruházatát – ha megunta - átalakítjuk, átszabjuk, a hosszát levágjuk, szűkítjük, bővítjük, más hozzá illő anyaggal feldobjuk, és egy új ruhadarabot kap tőlünk az eredeti ár töredékéért!
Ha megvan a kellő mennyiségű anyag hozzá, át tudjuk alakítani egy másik fazonra, de betoldással olyankor is tudunk segíteni, ha a kabátban nincs erre elegendő anyag. Ilyenkor vagy azonos színű, vagy színben harmonizáló anyaggal pótoljuk a hiányzó részeket.
Sok esetben azonban egy új szín is sokat dob a régi megunt ruházaton. Díszítéssel, flitterezéssel, extravagáns gombokkal szinte teljesen új stílust kaphat kabátja, vagy megunt bundája. A lehetőségeknek csupán a képzelet szab határt!
Ha megunta, hozza! Ismét vonzóvá varázsoljuk!

Kabát, bunda alakítás – általános szolgáltatások:


Kabát hosszrövidítés, szűkítés, bővítés, karcsúsítás, derékméret szűkítés, ujjhossz rövidítés, kabát ujja szűkítés, bővítés, vállkeskenyítés, fazonkeskenyítés, gallér keskenyítés, kikopott gallér cseréje illetv.

Kabát, bunda méretre alakítás, igazítás:


Szinte bármilyen méretproblémára van megoldásunk.
Ha hosszú a szőrmebunda, vagy az irhakabát ujja, rövidítjük, ha túl bő, szűkebbre vesszük. Azon is tudunk segíteni, ha szűk a kabát. Hozzá illő bőr rész betoldással oldjuk meg a problémát. Ha megörökölt egy ilyen darabot, ami nem illik pontosan a méretére, alakítással teljesen olyan lesz, mintha Önre szabták volna!
Tudjuk a derékméretet szűkíteni, a kabát, vagy a bunda hosszát rövidíteni, vállát keskenyíteni. Ha a gombolásával van gondja, a teljes gombsor is áthelyezhető, cserélhető cipzáras záródásúra.
Alakító szakembereink több évtizedes tapasztalatának köszönhetően szinte nincs is olyan alakítási, átalakítási feladat, amit ne tudnánk magas színvonalon teljesíteni.