fbpx

Táskajavítás

 

Táskajavítás – táska, bőrdíszmű javításLeggyakrabban a varrás mentén, és teherviselési pontokon fárad el a bőr. Megerősítjük az elfáradt varratokat, kicseréljük, és visszavarrjuk a kiszakadt patentokat, a látványos bőrszakadást pedig díszítő applikáció felvarrásával takarjuk el. A nem javítható elemeket új elemek visszavarrásával pótoljuk.

Megvarrjuk, megjavítjuk, díszítőelemekkel újjá varázsoljuk.


A Ruhaklinika Táska és bőrdíszmű részlege vállalja táskák, hátizsákok, bőr, és műbőr termékek – pénztárca, irattartó, stb. szakszerű javítását, felújítását. Hozza el bátran meghibásodott megrongálódott, vagy éppen kopott táskáját, hátizsákját mi megjavítjuk, felújítjuk!

Bőrtáska, bőrdíszmű felújítás:


A mindennapos használat során, bőrből készült használati tárgyaink megkopnak, idővel viseltesnek tűnnek. Nem muszáj újat vennie, ha ez zavaróvá válik, még egy komplett felújítás is a töredéke az eredeti táska árának. Bőrtáska, kézitáska felújítása. A repedezett elemeket kicseréljük, táskája új fogantyút, cipzárt kap, olyan lesz, mintha most vette volna!


Táskajavítás:


Táskajavításon belül vállaljuk: fogantyú csere, csat csere, fogantyú bélelés, belső bélés csere, szakadás javítás, bőr javítás, bőrvarrás, hopilet javítás, szíj készítés, tépőzár, cipzár javítás és csere, karabiner csere. Szegecselés, patentozás, ringlizés, ragasztás, szabás, varrás, lyukasztás és egyéb igény szerinti munkák. Zseb, plusz zseb, fogó, pánt, extra erősítés felvarrása, ahogy a megrendelő kéri.
Öv, táska javítás, bőr szakadásjavítása, szövetanyag szakadásjavítás, stoppolás, táska felújítás.
Ruhaklinikánk vállalja motoros táskák, oldaltáskák varratjavítását, cipzárak cseréjét. Motoros felszerelés díszítését, dísz szegecselését, amennyiben hozzáférünk a díszítendő felülethez. Szerszámtok, bőr oldaltáska méretre készítését.