fbpx

Ruhajavítás

 

Minőségi ruhajavítás a belvárosban, hosszabbított hétköznapi, és hétvégi nyitva tartással!

Ruhajavítás – általános szolgáltatások:


Öltöny, kosztüm, ing, blúz, zakó, blézer, nadrág, szoknya, farmerdzseki, bőrkabát, irhabunda, különböző szőrme, és műszőrme bundák, kabátok, motoros bőrruházat, stb. Speciális esetekben is nyugodtan keressen minket, minden ruhajavítással kapcsolatos problémára igyekszünk megoldást találni! Javítottunk már vitorlás vízhatlan overallt, búvárruhát, motoros ruházatot, rendvédelmi ruhát, hagyományőrző ruhát (Bocskai öltönyt) estélyi ruhát, esküvői öltözetet, de javítunk síruhát, snowboard overallt, és lovagló ruházatot is.

A ruhajavítás vállalási határideje:

A ruhajavítás vállalási határideje általában 2-3 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudunk ruhajavítási munkákat vállalni. Az SOS ruhajavítás 50-100% felárral történik, mert sok esetben feladatok átütemezését igényli, amelyek plusz költséget rónak ránk is. Ügyfélszolgálatunk hétvégén is készséggel áll rendelkezésére.

Ruhajavítás, felújítás, ruha varrás, stoppolás, foltozás, bélésjavítás, cipzárcsere.


Használat közben sokféle baj érheti ruházatunkat, megnyúlik, kopik, elszakad, vagy véletlenül kiég egy helyen. Mivel ezek a ruhák a használat során többnyire a szívünkhöz nőnek, nem szívesen válnánk meg tőlük.

De miért is kéne? Miért kellene új ruhát venni, ha a kedvenc az új ár töredékéért javítható? A ruhajavítás mestersége éppen ezért fejlődött ki, a Ruhaklinika számos ruhajavító, varró szakembere évtizedek óta végzi ezt a munkát igen magas színvonalon, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére..

Ruhajavító szalonunk a belváros szívében, a Blaha Lujza tér közelében, az Akácfa utcában található. Tudjuk, hogy a hétköznapok mindenkinek zsúfoltak, ezért hétvégén is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az általános ruházatokon túl – szövet öltönyök, farmer, sportruházat – foglalkozunk bőrruházat, neoprén ruházat, felszerelés javításával is. Egészen speciális ruhák javítását is vállaljuk, így javítunk, alakítunk motoros bőrruházatot - motoros bőr ruha elemcsere, protektor csere, bélelés, stb. – de javítunk vízhatlan ruházatot, elasztikus sportruházatot, és búvárruhát is. A ruhajavítás során olyan kiforrott módszerekkel fedjük el az anyag sérülését, hogy nem is ismer majd rá kedvenc ruhájára, épp olyan lesz, mintha most vásárolta volna!