fbpx

?GYIK! / Ruhaalakítás

1Bőrruházat alakítása

Kérdés:

Milyen bőrruházat alakítását vállalják?

Válasz:

Nagy tapasztalattal rendelkező bőrvarró-szabóink számára szinte nincs lehetetlen. Általánosságban vállaljuk bőrkabátok és –dzsekik, mellények, kesztyűk, zakók, szoknyák, sapkák, sőt övek és táskák alakítását, javítását is.
Bőrkabát alakítás, javítás Bőrkesztyű javítás Bőrtáska alakítás, javítás
2Bőrkabát alakítás

Kérdés:

Kaptam egy prémes bőrkabátot ajándékba, de túl hosszú az én termetemhez és szeretném ha rövidebb lenne. Csak a hosszával van bajom, a többi része jó. El tudják vállalni az átalakítást?

Válasz:

Örömmel segítünk Önnek a bőrkabát átalakításában. Minőségi munkát végző kollégáink gondoskodnak arról, hogy a bőrkabát tökéletesen álljon Önnek. Vállalási határidő általában 7-9 nap.
Bőrvarrás

Kérdés:

Ajándékba kapott bőrkabátom kicsi rám? Van arra lehetőség, hogy bővítsék, toldjanak bele?

Válasz:

Szakembereink többnyire észrevehetetlenül kivitelezik az ilyen jellegű kéréseket. Amennyiben a bővítéshez szükséges anyagmennyiség nem áll a rendelkezésre, ilyenkor betoldással pótoljuk a hiányzó anyagmennyiséget, esetleg átszabjuk méretesebbre kedvencét.
Bőrkabát alakítás
3Bőrnadrág, bőrszoknya, bőrkesztyű, bőröv alakítása

Kérdés:

Bőrnadrágomba bélést szeretnék varratni. Van erre lehetőség?

Válasz:

Szakembereink vállalják az Ön igényeinek megfelelő bőrnadrágok bebélelését. Ezen túl vállaljuk bőrnadrágok átszabását, felhajtását, derék kiengedést és szűkítést, csípőkiengedést, hosszrövidítést, hosszabbítást, gomblyukasztást.
Bőrnadrág alakítás

Kérdés:

Bőrszoknyám hosszából szeretnék vágatni, azonban félek, hogy ezzel tönkremegy a szoknya? Van lehetőség Önöknél bőrszoknya rövidítésre.

Válasz:

Szakembereink többféle technikával dolgozva (így sima felhatással vagy ún. kézi módszerrel) vállalják a bőrszoknyák hosszának változtatását.
Bőrszoknya alakítás

Kérdés:

Bőrkesztyűm egy mérettel nagyobb, mint amekkora kezem van? Tudnak vállalni az ujjrésznél rövidítést?

Válasz:

Szakembereink akár csak a legtöbb bőr ruházatnál vállalják a bőrkesztyűk professzionális alakítását, így bőrvarrást, hosszrövidítést, hosszvarrást, kiengedést és szűkítést.
Bőrkesztyű alakítása

Kérdés:

Bőrövem túl hosszú. Megoldható a rövidítés?

Válasz:

Vállaljuk bőrövek hosszrövidítésén túl bőrövek lyukasztását és bőrvarrást is.
Bőröv alakítás
4Motoros ruha méretre szabása

Kérdés:

Mennyibe szokott kerülni egy motoros bőroverál méretre alakítása? Át tudnák esetleg alakítani két részesre az overált?

Válasz:

Vállaljuk motoros overálja minőségi méretre alakítását. Két verzió is lehetséges az alakításra: 1. rövidítés, szűkítés anélkül, hogy derékban elvágnánk 2. derékban elvágás és cipzárral rögzítés derékvonalban. Arra szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, legyen, szíves fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni a motoros overallt, mert az ár az alakítás mértékétől függ. Szükség lesz a munkafolyamatok közé beiktatni 1 próbát is.
Motoros overál alakítása

Kérdés:

Szeretnék érdeklődni, hogy megoldható-e egy kétrészes motoros bőrruha bővítése?

Válasz:

Szívesen elvégezzük motoros ruhájának bővítését, amennyiben hozzá való megfelelő bőrrel rendelkezünk. Az elkészítést 3-4 hét határidővel tudjuk vállalni.

Kérdés:

Nagyméretű motoros bőrdzsekim protektorokkal való átalakítását szeretném kisebb méretűre. Derékban kellene bevenni, ujját leengedni, esetlegesen meghosszabbítani. Kérnék Önöktől irányárat, mennyibe kerülne tól-ig.

Válasz:

Specialitásunk a motoros ruházat javítás, átalakítás, így tudjuk vállalni motoros bőrdzsekijének minőségi méretre átalakítását; szabómestereink nagy gyakorlattal rendelkeznek. Arra szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, kérjük, fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni és pontos árat tudjunk adni az átalakításra. Szükség lesz a munkafolyamatok közé beiktatni 1 próbát is. Szakembereink segítenek Önnek! Vállalási határidőnk általában 5-8 nap!
Motoros kabát alakítás
5Kötött - hurkolt ruházat (kabát, pulóver, mellény, kesztyű, sapka) alakítása

Kérdés:

Kötött kabátom ujja hosszú? Lehetséges a rövidítése?

Válasz:

A kötött ruházat alakítása az egyik legnehezebb feladat a ruhaalakítási folyamatok során. Többnyire tudunk segíteni, ha hosszú a kötött kabát ujja vagy alja a felesleges részek visszafejtésével.
Kötött kabát alakítás

Kérdés:

Kötött kardigánom és pulóverem karcsúsítására van lehetőség?

Válasz:

Szakembereink kötött ruházat alakítását, így azok karcsúsítását is vállalják. Ezen túl vállaljuk a kötött ruhadarabok hosszrövidítését, szűkítését, adott esetben kiengedését, válltömő behelyezését.
Kötött kardigán alakítása

Kérdés:

Kötött kesztyűmön lévő patentet szeretném beljebb rakatni. Van erre lehetőségem?

Válasz:

A kesztyű alakítása során kisebb a mozgásterünk, ugyanakkor vállalják szakembereink patent kijjebb és beljebb hozását, adott esetben kesztyű ujjak rövidítését.
Kötött kesztyű alakítása

Kérdés:

Vásároltam egy kötött poncsót, azonban rövidnek tűnik? Lehetséges az aljának leengedése?

Válasz:

Amennyiben a poncsó kialakítása engedi van lehetőség a leengedésre.
Kötött poncsó alakítása

Kérdés:

Ajándékba kaptam egy kapucnis, cipzáras kötött pulóvert, ami alul nagyon bő. Az érdekelne, hogy van esély bevenni a pulóverből, valamint a kapucni eltávolítása megoldható?

Válasz:

Szakembereink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére kötött ruházat alakítása során is, így vállaljuk a szűkítést, továbbá a kapucni eltávolítását is.

Kérdés:

Kedvenc kötött sapkám kinyúlt. Van lehetőség méretre igazításra?

Válasz:

Szakembereink vállalják a kinyúlt régi kedvencei felújítását, így a kötött sapka szűkítését is.
Kötött sapka alakítása
6Irha, szőrme, műszőrme ruházat (mellény, sapka) alakítása

Kérdés:

Bármilyen szőrme, műszőrme, irha ruha alakítását vállalják?

Válasz:

Minden alakítási folyamat más és más, amelyet szakembereink a ruházat megvizsgálásával és az Ön igényeinek felmérésével tudnak elkészíteni. Általánosságban vállaljuk szőrme, műszőrme és irha kabát, mellény, sapka alakítását, méretre igazítását.
Szőrme kabát alakítás Irhakabát alakítás

Kérdés:

Szőrme mellényt vásároltam, ami nagy lett rám? Van lehetőség karcsúsításra?

Válasz:

Szakembereink a ruha fazonjának figyelembe vételével vállalják szőrme, műszőrme mellények derék-, csípő kiengedését és szűkítését, hosszrövidítést és karcsúsítást.

Kérdés:

Kaptam egy szőrmesapkát, azonban az kicsi a fejemre? Van lehetőség bővíteni?

Válasz:

Szakembereink a sapka fazonjától függően vállalják szőrme, műszőrme sapkák méretre igazítását, így annak szűkítését, rövidítését. Adott esetben, amennyiben az megoldható bővítést is tudunk csinálni, ugyanakkor a sapka speciális anyag és fazonja miatt erre nem minden esetben van lehetőségünk.
Szőrme sapka alakítása Szőrme sapka javítás
7Irha, szőrme és műszőrme kabát alakítása

Kérdés:

Szőrme kabátomon vállalják a gallércserét?

Válasz:

Szőrme, műszőrme kabátok esetén karcsúsítás, kiengedés, hosszrövidítés mellett szakembereink a gallércserét és gallér alakítást is professzionális módon megoldják.
Szőrme kabát alakítás

Kérdés:

Műszőrme kabátomnál válltömő behelyezést szeretnék, van erre lehetőségem?

Válasz:

Szakembereink – amennyiben a kabát fazonja engedi – válltömés behelyezését is vállalják.

Kérdés:

Szőrme kabátom kapucniját szeretném levágatni, van erre lehetőségem?

Válasz:

Szakembereink a lehetőségeket átbeszélve Önnel, vállalják szőrme, műszőrme kabátokról kapucnik eltávolítását, a kapucniról szőrme leszedését.
Szőrme kabát alakítás

Kérdés:

Régi irhakabátomat meguntam, szeretném divatosabbá átalakítani. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Szakembereink vállalják irha kabátok szűkítését, bővítését, hosszának és ujjának rövidítését, derékrészének alakítását, sőt amennyiben a kabát fazonja engedi a teljes gombsor áthelyezését, a gombsor cipzárra való cseréjét is vállaljuk.
Irhakabát alakítás

Kérdés:

52-es méretű irhakabátot szeretnék 38-as méretre alakíttatni. Van erre lehetőség Önöknél?

Válasz:

Cégünk egyik profilja az irhabundák javítása és alakítása, de a minőségi méretre igazítás csak bizonyos méreten belül oldható meg. Az Ön által megadott 52 és 38 méretek különbsége olyan nagy, hogy ezt már nem tudjuk kivitelezni.
Irha kabát tisztítása
8Kabát alakítás (textil ruházat)

Kérdés:

Érdeklődni szeretnék, hogy télikabát átalakítást vállalnak-e? Cipzárcsere mindenképpen szükséges lenne, illetve a kabát alját fel kellene hajtani. Az lenne a kérdésem, hogy mikorra tudják nekem ezeket a munkákat elvégezni?

Válasz:

Vállalunk télikabát, tollkabát alakítást. Minőségi munkát tudunk végezni a tollkabát aljának felvarrásában és a cipzár cserénél is. A teljes munka átfutási ideje 5-7 nap lehet.
Férfi télikabát alakítás

Kérdés:

Szövetkabátom ujját szeretném 5-6 cm-rel rövidíteni. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Vállaljuk kabátok ujjának rövidítését.
Szövet kabát alakítása

Kérdés:

Kaptam egy XXL méretű textilkabátot ajándéka, ugyanakkor az én méretem L-es méret. Van lehetőség XXL méretről L méretre alakítani?

Válasz:

Szívesen segítünk Önnek kabátja átszabásában, de szakembereinknek látniuk kell a kabátot. Két méret különbségnél teljesen szét kell bontani a kabátot és újra összeállítani.

Kérdés:

Ballonkabátomba bélést szeretnék varratni. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Noha a ballonkabátok funkciója elsősorban az átmeneti, tavaszi és őszi időszakokban van, ennél fogva kialakításuk is ezt tükrözi, egyedi igényre szakembereink bélést is tudnak varrni a kabátba, amennyiben annak fazonja, kialakítása ezt lehetővé teszi.
Ballon kabát alakítás
9Kosztüm, blézer, zakó, öltöny alakítás (textil ruházat)

Kérdés:

Szeretném kicseréltetni a blézeremen a gallért. Van erre lehetőség?

Válasz:

Szakembereink a blézer karcsúsítása, bővítése, hosszának és ujjának rövidítése mellett gallércserét és galléralakítást is vállalnak. Vállalási határidőnk ruhajavítás esetén általában 2-3 nap. Sürgős esetben, a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudjuk ezeket a munkákat vállalni 20-40% felárral kapacitásunktól függően.

Kérdés:

Régi blézeremből szeretném a válltömést kivetetni. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Szakembereink vállalják blézerek válltömő cseréjét, behelyezését és kivételét is az Ön igényeinek megfelelően.

Kérdés:

Zakómba betoldásra lenne szükség. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Vállaljuk zakók betoldását kétoldalra.
Zakó alakítás

Kérdés:

Zakóm fazonkisebbítésére lenne szükségem. Megoldható ez?

Válasz:

Szakembereink a zakó anyagának és fazonjának figyelembevételével, az Ön igényeinek megfelelően fazon kissebbítést is vállalnak.
Zakó alakítás

Kérdés:

Zakómra zsebet szeretnék készíttetni.

Válasz:

Vállaljuk zsebek, rejtett zsebek készítését.
Zakó alakítás

Kérdés:

Van egy zakóm amit át kellene alakítani nagyobbra. Ilyen alakítást vállalnak?

Válasz:

Szívesen segítünk Önnek a kért zakó átalakításában. Az alakítás feltétele az, hogy legyen elegendő tartalék anyag a zakóban.
Zakó alakítása

Kérdés:

Ki szeretném cseréltetni megkopott mandzsetta gombomat. Megoldható?

Válasz:

Rendelkezésére állunk saját, valamint az Ön által hozott mandzsetta gombok felvarrásával is a régi helyett.

Kérdés:

Kosztümszoknyámat szeretném hosszában rövidíttetni, hátul felvágást kérni. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Szakembereink vállalják szoknyák kiengedését, leengedését, szűkítését, felhajtását, derék betoldást és kiengedést, felhajtást, igény esetén cipzár cserét vagy bevarrást.
Kosztüm alakítás

Kérdés:

Öltöny méretre alakítását vállalják?

Válasz:

Méretre alakításnál vannak alapvető korlátok, így ilyen korlát, hogy általában egy számmal való alakítás vállalható. Ugyanakkor, ha az öltöny anyag, fazonja engedi, adott esetben ettől nagyobb méretszámú alakítást is tudnak végezni szakembereink. Vállalási határidőnk általában 3-4 nap leterheltségtől függően. Mesterszabónk bejelöli a szükséges átalakításokat, az öltönyt teljesen szét kell bontani, át kell szabni és próba után korrigálják, ahol szükséges befejezés előtt.
Öltöny méretre alakítása

Kérdés:

Szeretnék árajánlatot kérni egy nadrágkosztüm átalakítására, szűkítésére. A blézer bélelt 36-os és egy számot biztosan be kell szűkíteni, valamint a blézer ujjából is fel kell hajtani. A nadrág szárát, derekát szeretném szűkíttetni. Az árajánlattól tenném függővé, hogy megvegyem-e a kosztümöt vagy keressek valahol szűkebb fazonút.

Válasz:

Javaslatunk, hogy ne vásárolja még meg a kosztümöt csak fotózza le. A kosztüm teljes szétbontása, átszabása, ill. újravarrása, a próbák nagy munka. Lehetséges, hogy érdemesebb csináltatnia az Ön alakjára szabott méretes kosztümöt. Kérjük, fáradjon be szabóságunkba, szakembereink segítenek, a fazon és az alapanyag választásban is. Raktárkészletünk minőségi alapanyagai, és külföldi beszállítóink termékei közül egyaránt válogathat. Szabómestereink nagy gyakorlattal rendelkeznek. Az öltözetek kézműves kidolgozással, 2-3 próbával, az egyedi igényeket és a kényelmi szempontokat is figyelembe véve készülnek. Az elkészítés átfutási ideje 3-5 hét (időszaktól függően). Teljes kosztüm átalakítás elkészítésének ideje ennél rövidebb. Kollégáink ezután kikalkulálják az átalakítás és a méretre szabás költségét, amiből eldöntheti, melyik megoldást választja.
Nadrág kosztüm alakítás
10Nadrág alakítás (textil ruházat)

Kérdés:

Férfi nadrág derék ülep alakítást vállalnak?

Válasz:

Üzletünk női-, férfi- és gyermek ruházat alakításával egyaránt foglalkozik. Szakembereink – amennyiben azt a nadrág anyaga és fazonja engedi – derék ülep alakítást is végeznek. Vállalunk továbbá nadrágszár felhajtást, leengedést, derék betoldást és kiengedést, derékpánt alakítást, zseb megszüntetést, zseb kialakítást.
Nadrág felhajtás

Kérdés:

Egy 6-8 méretes fogyás következtében van 4 db új, kiváló minőségű férfi nadrágom, amelyek most nagyon lógnak rajtam (derékban, fenékben és combon). Szeretnék érdeklődni hogy ennek az átszabásával foglalkoznak-e?

Válasz:

Tájékoztatjuk, hogy 6-8 méretnyi különbséget nem tudunk átszabni. Amennyiben behozza a nadrágokat Bemutató termünkbe, akkor szakemberünk meg tudja mondani, hogy a szűkítés megoldható-e, és ha igen, akkor mennyibe kerül.

Kérdés:

Egy nadrág szárának „szűkítését” szeretném, de nem varrással, hanem szár összehúzó zsinórral (állítható legyen). Érdeklődni szeretnék, hogy vállalnak ilyen jellegű munkát?

Válasz:

Igen, tudjuk vállalnia a nadrág aljának zsinórozását.
11Ing, póló alakítás (textil ruházat)

Kérdés:

Férfi ing alakítását vállalják?

Válasz:

Üzletünk női-, férfi- és gyermek ruházat alakításával egyaránt foglalkozik. Férfi ingek esetén szűkítést, bővítést, galléralakítást, gallércserét, gomblyukasztást, alja és ujjrövidítést, nyakkör mélyítést az Ügyfeleink igényének megfelelően végezzük el.
Ing alakítás

Kérdés:

Szeretném tudni, hogy vállalják-e egy fehér galléros és kézelős középen pedig rózsaszín vagy valamilyen hasonló színű ing átalakítását?

Válasz:

Ruhaklinikánk vállalja ingek minőségi alakítását, karcsúsítását, hosszak (ujja rövidítés slicchosszabbítással és alja) rövidítését is. Fáradjon be Bemutatótermünkbe, ahol minden részletet meg tudunk beszélni az elképzelésével kapcsolatban.
Blúz alakítás

Kérdés:

Gyermek póló méretre igazítását vállalják?

Válasz:

Üzletünk női-, férfi- és gyermek ruházat alakításával egyaránt foglalkozik. Bár nem gyakori kérés, azonban természetesen vállaljuk gyermek pólók alakítását, így alja-, ujjrövidítést, igény esetén gallércserét és gallérigazítást is.

Kérdés:

Van e mód arra, hogy az egész törzs részénél kinyúlt pólóm keresztmetszetéből vissza lehessen venni?

Válasz:

Szívesen segítünk pólója minőségi alakításában. Az ár függ attól, hogy pontosan milyen alakításokat kell rajta végezni.
12Farmer ruházat alakítása

Kérdés:

Hosszú farmernadrágomból rövidnadrágot szeretnék készíttetni. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Ruhaszalonunkban a farmer az egyik leggyakoribb „vendég”, különféle alakítása, méretre igazítási feladatokat vállalunk, így hosszú nadrágból divatos rövidnadrággá alakítást is.
Farmer alakítás

Kérdés:

Az lenne a kérdésem, hogy egy farmert át tudnának úgy átalakítani, hogy térdtől egy centit kellene bővíteni? Megoldható?

Válasz:

Szívesen segítünk nadrágja minőségi átalakításában. A farmernadrág alakítást vállalni tudjuk akkor is, ha csak külső vagy csak belső, vagy mind a két oldalán kell kiengedni vagy betoldani. A munka elvégzéséhez számunkra általában 3-5 napra van szükség.

Kérdés:

Van lehetőségem a farmerruhám szabásvonalán alakítani?

Válasz:

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére. Farmerruha szabásvonalának alakítását is vállalják, ugyanakkor egyes farmerruha darabok, így például bélelt farmerdzseki vagy farmerkabát eredeti szabásvonalának megváltoztatása már összetettebb feladat. Ruházati tanácsadóink mindig készséggel segítenek Önnek kitalálni, hogy régi farmerruházatából hogyan tudjuk a legtöbbet, a legjobb, az Ön személyiségéhez leginkább illő átalakítást kihozni.

Kérdés:

Egybe részes farmer anyagú, hátul cipzáros ruha bővítésére van lehetőség?
Farmerruha alakítás

Válasz:

Szívesen segítünk ruhája minőségi alakításában. Farmer ruhát bővíteni csak betoldással lehet.

Kérdés:

Farmerkabátomra szeretnék egyedi hímzést kérni.

Válasz:

Vállaljuk egyedi hímzések elkészítését.

Kérdés:

Szeretnék érdeklődni, hogy vállalják-e XL méretű farmerszerű (vastagabb az anyaga) férfiing átalakítását körülbelül M-es méretűre?

Válasz:

Több számmal nagyobb ing esetén nagy munka, majdnem egy új ing elkészítésével ér fel. Ezért ezeket az alakításokat nagy gyakorlattal rendelkező méretes szabóink végzik el, de még így sem garantálható 100%-os végeredmény. Általában 1-2 méretet lehet kicsinyíteni fazontól függően. A folyamatok közé mindenképpen szükséges egy próbát beiktatni. Az elkészítés átfutási ideje:3-5 nap.
13Sportruházat alakítása

Kérdés:

Milyen típusú sportruházat alakítását vállalják?

Válasz:

Szakembereinek szinte nincs lehetetlen, átalakítási korlátok persze vannak egyes ruhadaraboknál. Általánosságban vállaljuk biciklis nadrágok, futóruhák (futónadrágok), tornaruha, aerobic dresszruha, táncruha, balerina ruha, tenisz és golfruha, fürdőruhák és úszónadrágok, valamint az extrém sportruházatok (így síruha, neoprém ruházat, búvárruha, vízhatlan ruha) átalakítását.

Kérdés:

Biciklis nadrágomban az ülő betétet ki tudják cserélni?

Válasz:

Természetesen vállaljuk ülő betétek cseréjét, bevarrását. Ezentúl vállaljuk biciklis és futó nadrágok felhajtását, kiengedését, szűkítését, derék- és csípőkiengedését, derékszűkítését. Általános vállalási határidőnk általában 2-3 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudjuk ezeket a munkákat vállalni 20-40% felárral kapacitásunktól függően.
Biciklis nadrág alakítás

Kérdés:

Búvárruhám, neoprém ruházatom átalakítását tudják vállalni?

Válasz:

A sportruházat átalakítása önmagában speciális szakértelmet igényel. Neoprém ruházat, búvárruházat alakítása kapcsán mindenképp szükséges szakemberünkkel való személyes konzultáció.

Kérdés:

Golfruhámnál vállpánt igazításra lenne szükségem. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Golfruházat átalakításánál vállaljuk a vállpánt igazítást, ezen túl szűkítést, kiengedést, leengedést, karcsúsítást, hosszrövidítést, derék- és csípőkiengedést, derékszűkítést.
14Fürdőruha alakítás

Kérdés:

Fürdőruha gumicseréjét vállalják?

Válasz:

Fürdőruhák és nadrágok esetén az egyik leggyakoribb probléma a gumi kinyúlása vagy elszakadása. Szakembereink vállalják a fürdőruha fazonjához igazodó gumicserét, bevarrást. Ezentúl vállaljuk a fürdőruházat egyéb átalakítását, így felhajtását, szűkítését, egy részes fürdőruha esetén annak karcsúsítását.

Kérdés:

Átlátszó a fürdőruhám? Meg lehet ez szüntetni?

Válasz:

Vállaljuk a fürdőruhák átlátszóságának béleléssel való megszüntetését.
Fürdőruha alakítás

Kérdés:

Bikini mellrészét tudják alakítani?

Válasz:

Ilyen kérés esetén mindenképp szükséges szakemberünkkel személyesen, a fürdőruha üzletünkbe való behozásával konzultálni. A mellrész átalakítás lehetősége sok tényezőtől függ, így a fürdőruha fazonjától, kialakításától. Szakembereink célja ügyfeleink elégedettsége, így amennyiben megvalósítható az átalakítása, állunk szíves rendelkezésére.

Kérdés:

Érdeklődnék, hogy egy női fürdőruha alsót milyen árban alakítanak át, kisebb méretre illetve más fazonra (például tangásra illetve kisebbre szabva)?

Válasz:

Fürdőruhára specializálódott szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek egy, illetve kétrészes fürdőruhák, bikinik javítására, átalakítására. Az Ön esetében az alsórészt át kell szabni teljesen, akár tangás akár kisebb lesz az elképzelése. Ez azt is jelenti, hogy a comb és derékrészt teljesen újra kell gumizni. A munkadíj az átalakítás mértékétől, a fazontól és kidolgozástól függ. Kérjük, fáradjon be Bemutatótermünkbe az átalakítandó ruhadarabbal.
15Kismama ruházat

Kérdés:

Kedvenc ruhámat szeretném kismamaruhává alakítani. Van erre lehetőségem?

Válasz:

Bármilyen ruhaneműjét (nadrág, szoknya, tunika, blúz, póló, adott esetben alkalmi ruháját) átalakítjuk úgy, hogy a terhesség végéig kényelmes, és hordható legyen, szülés után pedig visszaalakítjuk hétköznapi ruhává. Így pl. nadrágot a derékrészen passzé anyagból, elasztikusan nyúló megoldással tesszük kényelmesen hordhatóvá, hogy a pocakot óvja. Tunikát, blúzt oldalt vagy elől betoldással tudjuk kényelmessé varázsolni, a terhesség idejére, és utána ezt is vissza lehet alakítani.
16Egyenruha alakítása

Kérdés:

Katonai egyenruhám bő rám? Vállalják az átalakítását?

Válasz:

Szabóságunk vállalja egyenruha, díszegyenruha, korabeli hadi ruházat alakítását, átszabását, felújítását, díszítését (amennyiben szükséges ezen szolgáltatások mellett vagy akár külön szolgáltatásként az egyenruha tisztítását is).
Egyenruha, díszegyenruha alakítása Egyenruha, díszegyenruha alakítása