fbpx

Motoros ruházat javítás

 
 

JAVÍTÁS


A baleseteket szenvedett motoros ruháknál vállaljuk a protektorok, valamint a sérült elemek cseréjét az eredetihez hasonló minőségű marhabőrből. A motoros ruhák gyenge pontja a cipzár és a tépőzár, ami sűrűn meghibásodhat. Ilyen jellegű meghibásodás csak cserével orvosolható. Szerencsére nálunk minden szükséges méretű és típusú cipzár megtalálható, így ezek cseréje sem jelent problémát!
A sérülések eltüntetését, a különböző javításokat igyekszünk kreatívan, ötletesen elvégezni, hogy ügyfeleink ruhadarabjaikat az eredetihez hasonló, vagy azt felülmúló állapotban lássák viszont. A sérült elemek cseréjét a többi alkatrészhez közelítő vastagságú és minőségű marhabőrből készítjük el, a kopott, lehorzsolt felületeket újraszínezzük. Inkább az egész alkatrészt cseréljük, hogy az eredeti bőr ellenállóságát ne csorbítsuk, a sérülésnek kitett felületeket ugyanakkor megerősítjük, igény szerint kivehető protektorokkal is ellátjuk.
independent motoros kabát-ilyen volt szakadással-03.26independent motoros kabát-ilyen lett-háttérrel

Motoros bőrkabát szakadásának javítása gépi hímzéssel

 

MOTOS KESZTYŰ


- varratjavítás

- szakadásjavítás


Motoros kesztyű varratjavítás, méretre alakítás, szakadásjavítás, foltozás. Ha kifeslett a varrásnál, bő a, hozza el hozzánk! A varratot megjavítjuk, a bőségét bevesszük, akár az ujjaknál, akár tenyérnél, csuklónál. Kikopott, elhasználódott az anyag? Vállaljuk a foltozást, esztétikusan, magas minőségű anyagokból.
MOTOROS CSIZMA


-cipzárjavítás

-cipzárcsere


Ruhaklinikánk vállalja motoros csizma cipzár cseréjét, javítását, tépőzár csere.
Óriási színválaszték, színvonalas munka.

MOTOROS KABÁT


bélés javítás, csere

cipzárcsere

cipzárjavítás

szakadásjavítás

sérült, szakadt részek foltozása, cseréje


Elszakadt, megsérült motoros kabátja, nadrágja? Ruhaklinikánk vállalja motoros kabát bélés javítását és újra cserélését, cipzár javítását, cseréjét. A szakadt kabátot, nadrágot szakszerűen, magas minőségben javítjuk. Igény esetén vállaljuk pánt rövidítését, csat pótlását, tépőzár áthelyezését. Protektor áthelyezésére is van lehetőség, hogy még biztonságosabb legyen a ruhája! Amennyiben kibontható, régi protektorát is cseréljük Ön által hozott újra. Megoldjuk tapasztalt szakembereink segítségével!

Bukósisak


-Bélés tisztítás

-Bélés csere


Ruhaklinikánk vállalja motoros bukósisak bélés tisztítását, bélés cseréjét. (Amennyiben az kivehető és nem fix).
Ön biztos lehet abban, hogy a hozzánk bélés cserére, tisztításra hozott felszerelését tökéletes állapotban kapja vissza.


Táskajavítás


Ruhaklinikánk vállalja motoros táskák, oldaltáskák javítását, motoros felszerelés díszítését, hímzését, dísz szegecselését, szerszám tok, bőr oldaltáska méretre készítését.