Bőrruházat alakítás

 

Bőrruházat szűkítés, bővítés, méretre igazítás – Ruhaklinika Bőrvarrás, bőrkabát, bőrdzseki átalakítás. Motoros ruha méretre alakítás.Bőrruházat alakítás, méretre igazítás:Bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, bőrszoknya, és egyéb bőrruházat alakítása, méretre igazítása, bőröv rövidítés.
Bőrruházat karcsúsítás, átszabás, bőrnadrág szárfelhajtás, szárszűkítés, derékméret szűkítés, ülepállítás.

Bőrruházat átalakítás, átszabás:


Nadrágbélelés, térdprotektor bevarrás, könyökprotektor bevarrás, protektorok cseréje, gombolás helyett cipzárasra alakítás, egyenes mandzsetta helyett behúzott, gumírozott mandzsettakészítés, stb.
Legyen bármilyen elképesztő az átalakítási ötlete, ha lehetséges, megvalósítjuk.

Bőrruházat alakítás- általános szolgáltatásaink:


Nadrág szűkítés, nadrág felhajtás, szárszűkítés, szárfelvarrás, ülepállítás, aljafelhajtás, bőrkabát ujja rövidítés, oldalszűkítés, hosszrövidítés, karcsúsítás, derékméret szűkítés, kiengedés, gomb, és cipzárátvarrás.
 

Bőrdzseki, bőrkabát alakítás


Ha nem úgy áll bőrkabátja, ahogy szeretné, vagy hosszú az alja, netán a cipzárjával, vagy a bélésével vannak gondok, hozza be hozzánk, és mi orvosoljuk ezeket a problémákat.
Fazon karcsúsítás, derékméret szűkítés, kiengedés, alja felhajtás, hosszrövidítés, bőrkabát ujja rövidítés,oldalszűkítés, derékméret szűkítés, kiengedés, gomb, és cipzárátvarrás, stb.
Előfordulhat, hogy a bővítéshez szükséges anyagmennyiség nem áll a rendelkezésre, ilyenkor betoldással pótoljuk a hiányzó anyagmennyiséget, esetleg átszabjuk méretesebbre kedvencét. Nagy tapasztalattal rendelkező bőrvarró-szabóink megoldják a problémát többnyire észrevehetetlenül.

Bőrkesztyű alakítás


Alakíttassa bőrkesztyűjét kézméretére!
bőrvarrás
hosszrövidítés
hosszabbítás
kiengedés
szűkítés

Bőrszoknya alakítás

Túl hosszú a bőrszoknyája? Esetleg alakíttatna a derék méretből? Bőrszoknya alakítás:
A szoknya hosszán is tudunk változtatni. A szoknya felhajtását két módszerrel végezzük:
- Sima felhajtás:
A szoknya alját levágjuk, duplán visszahajtjuk, és a megfelelő színű cérnával géppel felvarrjuk.
- Kézi: tisztázó géppel eltisztázzuk, és kézzel varrjuk vissza, így a szoknya színén nem látszik semmi.

Bőrruházat méretre igazítás


Mindennemű bőrruházat - bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, motoros ruházat stb. méretre alakítását, méretre igazítását, átalakítását, átszabását vállaljuk.
Karcsúsítjuk bőrzakóját, vagy éppen a bőrnadrág derekából engedünk.
Bőrvarró, alakító szakembereink a legbonyolultabb motoros ruházatot is nagy rutinnal bontják szét, hogy azután egy másik – már megfelelő - kerületi vonal mentén varrják össze.

Ahogy múlnak az évek, trendek jönnek-mennek, és ami nemrég még divatos volt, mára lehet, hogy ruhásszekrényünk fix lakója. Megunt ruhadarabok, melyeknek csak egy bűnük van: igen tartósak.
Azonban ezek a divatjamúlt bőrdzsekik, bőrkabátok átalakíthatók az aktuális trendeknek megfelelően, visszanyerhetik vonzásukat.
Egyszerű átfestéssel, átszínezéssel, esetleg egy szép hímzéssel, más gombokkal, applikációkkal teljesen új, más ruhadarab állítható elő. A régi bőrkabát fazonját is divatosabbra szabhatjuk, de egy egyszínű fekete dzseki is kaphat élénk színű toldásokat, amitől teljesen más látványt nyújt. Újszerűt, mást.
Egy bőrdzseki újrafestve, a hátán egy hatalmas hímzéssel lényegében új ruhadarabbá válik, az eredeti ár töredékéért. Teljesen megváltoztatja a ruha kinézetét az újrafestés, és egy jól eltalált igényesen kidolgozott hímzés is. De lehet dolgozni szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, gyöngyökkel, érdekes formájú bizsukkal, a lehetőségeknek csupán képzeletünk szab határt. Egy a lényeg: ha megunta, átalakítjuk úgy, hogy rá sem ismer!
 

Bőrmellény alakítás


Bőrmellény alakítás, átszabás,gombozás:
bőrlyukasztás
bőrvarrás
gomblyukazás
hosszrövidítés
karcsúsítás
kiengedés
brruhzat-alakts-ruhaklinika