fbpx

Bőrruházat alakítás

 

Bőrruházat szűkítés, bővítés, méretre igazítás – Ruhaklinika Bőrvarrás, bőrkabát, bőrdzseki átalakítás. Motoros ruha méretre alakítás.Bőrruházat alakítás, méretre igazítás:Bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, bőrszoknya, és egyéb bőrruházat alakítása, méretre igazítása, bőröv rövidítés.
Bőrruházat karcsúsítás, átszabás, bőrnadrág szárfelhajtás, szárszűkítés, derékméret szűkítés, ülepállítás.

Bőrruházat átalakítás, átszabás:


Nadrágbélelés, térdprotektor bevarrás, könyökprotektor bevarrás, protektorok cseréje, gombolás helyett cipzárasra alakítás, egyenes mandzsetta helyett behúzott, gumírozott mandzsettakészítés, stb.
Legyen bármilyen elképesztő az átalakítási ötlete, ha lehetséges, megvalósítjuk.

Bőrruházat alakítás- általános szolgáltatásaink:


Nadrág szűkítés, nadrág felhajtás, szárszűkítés, szárfelvarrás, ülepállítás, aljafelhajtás, bőrkabát ujja rövidítés, oldalszűkítés, hosszrövidítés, karcsúsítás, derékméret szűkítés, kiengedés, gomb, és cipzárátvarrás.
 

Bőrdzseki, bőrkabát alakítás


Ha nem úgy áll bőrkabátja, ahogy szeretné, vagy hosszú az alja, netán a cipzárjával, vagy a bélésével vannak gondok, hozza be hozzánk, és mi orvosoljuk ezeket a problémákat.
Fazon karcsúsítás, derékméret szűkítés, kiengedés, alja felhajtás, hosszrövidítés, bőrkabát ujja rövidítés,oldalszűkítés, derékméret szűkítés, kiengedés, gomb, és cipzárátvarrás, stb.
Előfordulhat, hogy a bővítéshez szükséges anyagmennyiség nem áll a rendelkezésre, ilyenkor betoldással pótoljuk a hiányzó anyagmennyiséget, esetleg átszabjuk méretesebbre kedvencét. Nagy tapasztalattal rendelkező bőrvarró-szabóink megoldják a problémát többnyire észrevehetetlenül.

Bőrkesztyű alakítás


Alakíttassa bőrkesztyűjét kézméretére!
bőrvarrás
hosszrövidítés
szűkítés

Szakembereink megoldást kínálnak Önnek, ha nagynak érzi kesztyűjét! Tudjuk szűkíteni a tenyér és ujj részt, rövidíteni a csuklónál és az ujjaknál is a kedvenc kézvédőjét szakszerűen.

Bőrszoknya alakítás

Túl hosszú a bőrszoknyája? Esetleg alakíttatna a derék méreten?
A szoknya felhajtását két módszerrel végezzük:
- Sima felhajtás: A szoknya alját levágjuk, duplán visszahajtjuk, és a megfelelő színű cérnával, géppel felvarrjuk.
- Ragasztott felhajtás: a szoknya színén nyoma sincs a felhajtásnak, rögzítésnek, így a bőr érintetlennek látszik.
Ha túl bőnek érzi a szoknyát, testhezállóbbá alakíttatná, vagy épp bővítené? Erre is van lehetőség! Vállaljuk a szűkítést, betoldást, a cipzár cseréjét is!

További alakítási munkák: oldal szűkítés, cipzár csere, derékpánt bővítés (betoldás), bőr szoknya cipzár csere

Bőrruházat méretre igazítás


Mindennemű bőrruházat - bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, motoros ruházat stb. méretre alakítását, méretre igazítását, átalakítását, átszabását vállaljuk.
Karcsúsítjuk bőrzakóját, vagy éppen a bőrnadrág derekából engedünk.
Bőrvarró, alakító szakembereink a legbonyolultabb motoros ruházatot is nagy rutinnal bontják szét, hogy azután egy másik – már megfelelő - kerületi vonal mentén varrják össze.

Ahogy múlnak az évek, trendek jönnek-mennek, és ami nemrég még divatos volt, mára lehet, hogy ruhásszekrényünk fix lakója. Megunt ruhadarabok, melyeknek csak egy bűnük van: igen tartósak.
Azonban ezek a divatjamúlt bőrdzsekik, bőrkabátok átalakíthatók az aktuális trendeknek megfelelően, visszanyerhetik vonzásukat.
A régi bőrkabát fazonját is divatosabbra szabhatjuk, de egy egyszínű fekete dzseki is kaphat élénk színű toldásokat, amitől teljesen más látványt nyújt. Újszerűt, mást.
Egy bőrdzseki frissítő festése a régi színre lényegében új ruhadarabbá válik, az eredeti ár töredékéért. De lehet dolgozni szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, gyöngyökkel, érdekes formájú bizsukkal, a lehetőségeknek csupán képzeletünk szab határt. Egy a lényeg: ha megunta, átalakítjuk úgy, hogy rá sem ismer!
 

Bőrmellény alakítás

bőrvarrás
gomblyukazás
hosszrövidítés
karcsúsítás

Bőrmellény alakítására és átszabására is van lehetőség! Vállaljuk a mellényének szűkítését és rövidítését is. Új gombokkal felújítaná, feldobná? Erre is van lehetőség, készítünk Önnek új gomblyukat is, ha szeretné.