fbpx

Rólunk

Fitting Suit to Model

Cégünkről


A belváros szívében található szalonunk tradicionális, több generációs múlttal rendelkezik. Ügyfeleinket tapasztalt szakember gárdával, minőségi alap – és segédanyagokkal, kellékekkel várjuk Akácfa u-i Bemutatótermünkben.
Az elkészült termékek színvonalát az általunk alkalmazott korszerű technológia, szakértelem, tapasztalat és minőség ellenőrzés biztosítja, garantálja. Szolgáltatásaink széleskörűek, legyen szó egy apró igazításról vagy egyedi igény, méret alapján történő szabásról- varrásról.
Számunkra fontos az egyedi, alkalmi ruhák készítése során az igényes, minden részletében kidolgozott, harmonikus kollekció megvalósítása. Komplex szolgáltatásaink révén, megrendelőink különleges kéréseit is megoldjuk.
Célunk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek az általunk nyújtott minőséggel, kiszolgálással. Sok szeretettel várjuk minden régi és új ügyfelünket belvárosi üzletünkben hétköznap hosszabbított, illetve hétvégi nyitva tartással, hogy segítségére, szolgálatára lehessünk.
 
Cégünk ruhajavítással, ruhaalakítással és tisztítással foglalkozik, hiszen használat közben sokféle baj érheti a ruházatunkat, ebben segít szakértelmünk bármely bélés cserét, stoppolást, foltozást, cipzárcserét elvállalunk, ha kétségbeesne öltözékének megfelelő tisztítás módjáról, jöjjön el hozzánk és mi segítünk! Esetleg fazonkarcsúsításra, vagy fazon átalakításra lenne szükség, szintén segítségére lennénk nem csak a döntésben, de a kivitelezésben is!
Amennyiben Ön az alapoktól szeretne saját méretére és alkatára bármilyen alkalmi öltönyt készíttetni szabómestereinkkel, akkor kérjük látogassa meg a szabósági oldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen mindenki más és más, de mi mindenre találunk megoldást!

tailors.hu
tuxedo-suit.hu