fbpx

Kötött – hurkolt ruházat alakítás

 

Vállaljuk különböző kötött, pamut alsó, illetve felső ruházatok szűkítését, kötöttáru varrását, átszabását, igazítást, méretre alakítást, ruhák hosszának rövidítését, szemfelszedését, ill. egyéb alakítási munkákat.

Kötött pulóver
Kötött szoknya
Kötött kabát
Kötött kardigán
Kötött mellény
Kötött poncsó
Kötött sapka, sál
Kötött kesztyű
Kötött ruha
Rugalmas póló, top
Kötött trikó
Alsónemű, fehérnemű
Kötött zokni, harisnyanadrág
Tréningruha
Bugyi alsónadrág (csak nem használt állapotban)
Body, rugdalózó

Vállalási határidő:


A kötött ruhaalakítás, pamut szabadidő ruházat tréningruha átalakítás, méretre szabás vállalási határideje általában 2-3 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudjuk ezeket a munkákat vállalni 50-100% felárral kapacitásunktól függően.

Kötött kabát alakítás


Alakíttassa át, javíttassa meg kötött kabátját!
A kötött ruházat alakítása talán a legnehezebb feladat a ruhaalakítási feladatok között. Nem lehet csak úgy levágni az alját, visszahajtani, és levarrni, mert az anyag szemekből áll, könnyen lebomló struktúrában. Házilag csak akkor érdemes nekiállni, ha már kötött pulóvert, vagy más kötött ruházatot, ugyanis a lebontott részeket újra kell kötni, és ehhez szakember, de legalábbis tapasztalat szükséges.
Többnyire tudunk segíteni, ha a kötött kabát ujja hosszú, a felesleges részek visszafejtésével. Ugyanezzel az eljárással a kabát, a pulóver alját is tudjuk rövidíteni, többnyire észrevehetetlen módon.